Parkfeesten 2017

Deel:

In de maand september is het opnieuw tijd voor onze Parkfeesten. Ook dit jaar wordt het kasteelpark weer omgetoverd tot een feestweide waar een gevarieerd aanbod zorgt dat wellicht iedereen zijn gading vindt.

Hier vindt u alvast ons programma.

After Work Party – donderdag 21 september 2017

We starten opnieuw op donderdag om 18u met een afterworkparty in samenwerking met Distoc en Unizo. Kom samen met collega’s en vrienden vanaf 18u00 genieten van een lekkere pastamaaltijd. Duplicate en DJ Luc Van Mechelen zullen ambiance verzekeren. Inkomkaarten kunnen in voorverkoop gekocht worden in het stadhuis, aan de balie van de afdeling WVC.

De 3650 km van Dilsen-Stokkem – vrijdag 22 september 2017

Na het succes van de vorige editie van de sponsorloop voor het goede doel, de 1000km van Dilsen-Stokkem, leggen we dit jaar de lat een stuk hoger… Bij deze wordt iedereen uitgedaagd om samen 3650 km te lopen of wandelen! Vertrek is voorzien vanaf 19u aan de feesttent in kasteelpark Ter Motten.

De omloop krijgt een "urban feel" want we trekken deels door de straten van Dilsen en lopen dwars door enkele gebouwen op de route!

De bedoeling is dat iedere loper zich laat sponsoren voor de kilometers die hij zal lopen, de opbrengst gaat integraal naar de Sint-Vincentius vereniging Dilsen-Stokkem.

Show zkt Artiest – zaterdag 23 september 2017

Op zaterdagavond is er de opening van het cultureel seizoen. Dat onze stad barst van muzikaal talent is geweten. We willen onze lokale artiesten graag een podiumkans bieden tijdens een prachtige avondshow. Tegelijk kan u kennis maken met het ruime cultuuraanbod van de afdeling welzijn, vrije tijd, cultuur (WVC) voor het werkjaar 2017-2018.

Familiedag ‘Circus’ – zondag 24 september 2017

Het kasteelpark wordt dit jaar helemaal ingekleed in het thema ‘circus’. Dat betekent: veel animatie, clowns, leuke attracties, voorstellingen en optredens, springkastelen, een klimmuur, … Alles is aanwezig om er voor jong en oud een superdag van te maken! Voor de durvers is er zelfs een 'death ride'… Ook de 'agility shows', een actiespel tussen honden en hun baasjes, zullen ongetwijfeld veel bezoekers bewonderend doen toekijken! Iedereen is welkom tussen 11u00 en 18u00!