Start Parkfeesten Dilsen

Deel:

Van woensdag 21 tot en met zondag 25 september 2016, zal het stadspark van Dilsen-Stokkem weer bruisen van activiteiten voor jong en oud. Dit alles zal plaatsvinden in een grote feesttent. Het programma bevat voor ieder wat wils.

Op woensdagmiddag vindt de Roefeldag plaats, een activiteit in samenwerking met ondernemersclubs Unizo en Disctoc om kinderen van zes tot en met dertien jaar te laten kennismaken met het bedrijfsleven. Achteraf volgt een leuke Roefelrockparty. Op donderdagavond zal er een afterworkparty doorgaan met optreden van DOMINO.

Vrijdag is het de beurt aan de sportliefhebbers met de '1000 km van Dilsen-Stokkem', een loopwedstrijd voor 'Kom op tegen kanker'. Op zaterdagochtend worden de talrijke vrijwilligers in onze stad getrakteerd op een lekker ontbijt. 's Avonds kunt u dan weer genieten van de opening van het cultureel seizoen. Op zondag sluiten we de parkfeesten af met een gezellige familiedag met als thema 'Far West'. Iedereen alvast van harte welkom!

Voor meer informatie en tickets voor de afterwork party kunt u terecht op de afdeling welzijn-vrije tijd-cultuur, Europalaan 25, 3650 Dilsen-Stokkem.