Nieuws

28 februari 2020

Bruisende start van 2020!

Open Vld Dilsen-Stokkem is het nieuwe jaar 2020 wederom voortreffelijk gestart met een meer dan geslaagde Nieuwjaarsbrunch op 12 januari. “We konden niet enkel genieten van een talrijke opkomst, maar mochten ook weer heel wat nieuwe leden optekenen in ons ledenbestand”, aldus een tevreden voorzitter Raf Smeets. “Tevens hebben we onze gewezen penningmeester Léon Stienen en zijn echtgenote Eliane uitgebreid in de bloemetjes gezet voor hun jarenlange inzet voor de partij. We zijn hen enorm dankbaar voor alles wat ze gedaan hebben.”

Voor de organisatie van haar activiteiten kan Open Vld Dilsen-Stokkem al jarenlang rekenen op een enthousiaste werkgroep evenementen, ons zogenaamde feestcomité. En deze werkgroep zit niet stil! Momenteel zijn zij volop bezig met de voorbereidingen van het feest met onze Minister en Burgemeester, Lydia en Sofie! Op zaterdag 28 maart bieden we u weeral een gezellige avond aan met de mogelijkheid tot deelname aan een vierlandenbuffet, alsook de nodige muzikale ambiance achteraf. Meer info hierover vindt u op Facebook. Tickets zijn te verkrijgen bij al onze bestuursleden en mandatarissen.

“Open Vld Dilsen-Stokkem is een partij die naast beleidsvorming ook veel aandacht besteed aan evenementen en haar leden en sympathisanten. Hopelijk mogen we u ook weer talrijk verwelkomen op 28 maart in de Nieuwenborgh in Stokkem”, besluit de voorzitter. “Wij kijken er alvast naar uit!”

Meer nieuws

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief