Nieuws

11 augustus 2016

Op werfbezoek met stedelijke werkplaatsen

Op dit ogenblik zijn er heel wat werken in uitvoering in onze stad. Vandaag ging ik dan ook met de stedelijke werkplaatsen op werfbezoek. De meest opvallende werf is wellicht de herinrichting van het centrum van Dilsen: de verkeersafwikkeling wordt gewijzigd, kruispunten worden heringericht en er komen bijkomende parkeermogelijkheden aan Stebo, de sporthal, de bib en de humaniora, dit alles ten behoeve van de verkeersveiligheid.

Ook in onze schoolgebouwen zijn er volop werken bezig zoals de plaatsing van nieuwe nooddeuren voor de humaniora, nieuwe verwarmingsketels voor de basisschool Dilsen en een nieuwe dak op de school de Horizon afdeling Vaartstraat. De basisschool in Dilsen krijgt bovendien 9 nieuwe klaslokalen in de voormalige schrijnwerkerij van Stebo. 

Verder werden er in het zwembad van Rotem onderhoudswerken uitgevoerd. In het gebouw van de politiezone Maasland in Lanklaar, worden eveneens aanpassings- en verbeteringswerken  uitgevoerd met het oog op de verhuis van een aantal diensten. Onder meer kleedkamers en sanitair wordt vernieuwd en kantoren heringericht

De uitkijktoren in Negenoord zal in september geopend worden en later op het jaar zullen we werken aan het stadhuis in Stokkem voltooid zijn. We zitten met andere woorden niet stil! Meer beelden van het werfbezoek vindt u onder de rubriek "foto's".

Meer nieuws

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief