Nieuws

18 maart 2018

Tijdelijke onderbreking van de Europalaan in Dilsen centrum

Momenteel is de aannemer volop bezig met de aanleg van het centrumplein en de nieuwe wegen. Het centrumplein zal aangelegd worden tot tegen het administratief centrum en de Europalaan zal als het ware opgenomen worden in het plein.

Voor de opbraak en heraanleg van de Europalaan ter hoogte van het kasteel Ter Motten heeft de aannemer een drie-tal weken nodig. In de week van maandag 26 maart (laatste week voor de paasvakantie) starten de werken en ze duren tot het einde van de paasvakantie (15 april). Er werd specifiek voor deze periode gekozen om de overlast tot een minimum te beperken.

Tijdens deze werken is doorgaand verkeer over de Europalaan ter hoogte van het aan te leggen centrumplein niet mogelijk. Er wordt een omleiding voorzien voor doorgaand verkeer via de Vlessersweg en de Borreshoefstraat. De Europalaan kan aan de kerk en aan de Rijksweg nog ingereden worden, maar is dan vanuit beide kanten doodlopend (handelaars, school en AC blijven bereikbaar). Enkel de toegang naar het kasteel zelf (via de slagboom) zal gedurende deze drie weken niet mogelijk zijn.

Meer nieuws

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief