Nieuws

10 maart 2015

Bouwkavels te koop conform het gemeentelijk toewijzingsreglement

Betaalbare bouwkavels aanbieden is en blijft voor de stad Dilsen-Stokkem een belangrijk item binnen ons woonbeleid. Zo hebben we de afgelopen jaren heel wat bouwkavels verkocht in de verkaveling ‘De Brammert’ te Stokkem en ‘Achter de secretariswoning’ te Lanklaar. Deze wijken zijn ondertussen bebouwd en zullen uitgroeien tot dynamische, jonge wijken waar het aangenaam is om te wonen.

We starten nu opnieuw een procedure op voor de verkoop van een 6 tal bouwkavels: 3 voor de site Kerkevoetpad in Dilsen, 2 kavels in de verkaveling ‘De Brammert’ en 1 kavel in de verkaveling ‘Achter de secretariswoning’.

Deze kavels, met een oppervlakte tussen de 4 a 7 are en goed voor open bebouwingen, worden verkocht tegen de betaalbare prijs van 115 eur/m².

Kandidaat kopers kunnen zich inschrijven van maandag 16 maart 2015 tot en met dinsdag 14 april 2015 via een inschrijvingsformulier dat kan bekomen worden bij onze dienst Ruimtelijke Ordening of op onze stedelijke website. Kandidaten uit Dilsen-Stokkem krijgen voorrang, maar dat betekent zeker niet dat kandidaten uit andere gemeenten niet welkom zijn. Voorwaarde is wel dat de kandidaten nog geen eigenaar zijn van een andere bouwgrond of woning.

In 2016 zullen we de verkoop procedure opstarten voor een 25-tal gemeentelijke bouwkavels in voor de site Heilderveld, waar we momenteel bezig zijn met de opmaak van een verkavelingsplan. Het zal een mix worden van open en halfopen bebouwingen met een oppervlakte van 4 a 5 are.”

Meer nieuws

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief