Nieuws

1 augustus 2018

Burgemeester en lijsttrekker Lydia Peeters presenteert haar voltallige Open VLD lijst!

De Open VLD lijst trekt met een sterk team van kandidaten naar de gemeenteraadsverkiezingen
van 14 oktober aanstaande. De lijst is een mix van mandatarissen met beleidservaring en van een aantal opvallende nieuwkomers die zorgen voor vers politiek bloed. Samen gaan ze met veel enthousiasme en ambitie verder werken aan het beleid van de voorbije 3 legislaturen waarop Open VLD haar stempel kon drukken.

De kandidatenlijst wordt aangevoerd door burgemeester Lydia Peeters die uiteraard
opnieuw kandidaat burgemeester is en graag wil verder werken. De huidige schepenen, Jos Opdenakker, Sofie Vandeweerd en Chrétien Van de Beek zijn uiteraard ook opnieuw kandidaat en staan op respectievelijk plaats 14, 15 en 27 van de lijst (respectievelijk lijstduwer eerste kolom en lijsttrekker en -duwer tweede kolom).

De jongste kandidaat is 20 jaar de oudste is 65 jaar. Er zijn 14 vrouwen en 13 mannen op de lijst en over heel de lijst wordt maximaal het rits-principe toegepast. Er is bovendien een evenwichtige verdeling over de vijf deelgemeenten.

Met dit sterk en enthousiast team, alsook met een vernieuwd en ambitieus programma gaan ze
samen naar de verkiezingen. Lydia Peeters: "We willen verder werken aan een mooie toekomst en samen met u allen onze gemeente verder opwaarderen tot een nog betere plaats om te wonen, te werken en te vertoeven, oftewel een plaats waar iedereen trots op is."

Een officiële voorstelling van alle kandidaten volgt op zaterdagavond 8 september in de feestzaal van de Kring in Stokkem. Iedereen is daar van harte welkom.

De volledige lijst -zoals ze ook op de stembrief verschijnt- ziet er uit als volgt:

Meer nieuws

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief