Nieuws

4 oktober 2016

Dilsen-Stokkem bruist!

Dilsen-Stokkem leeft! In onze mooie stad worden dan ook tal van evenementen georganiseerd. Niet alleen het verenigingsleven draagt hiertoe haar steentje bij, maar ook het stadsbestuur doet haar duit in het zakje. De parkfeesten van eind september waren een schot in de roos met in totaal duizenden bezoekers!

Ook de speelpleinwerking afgelopen zomer was weer een groot succes met maar liefst 500 deelnemers en eveneens waren de doe-pas-activiteiten bijzonder populair. Bijna 200 kinderen namen deel aan allerlei uitstappen georganiseerd door de afdeling welzijn, vrije tijd en cultuur. Tevens lokte de wekelijkse smokkelmarkt in Stokkem opnieuw heel wat bezoekers, net zoals Maascentrum De Wissen. Daar maakten in juli en augustus 1359 personen gebruik van de fluisterbootjes en waren er 203 overnachtingen op de kampeervlotten.

Ook onze senioren blijven niet in de kou staan. Het lokale dienstencentrum was in september precies één jaar in gebruik en vierde dat met een 'open dag'. Tientallen vrijwilligers begeleiden er mee de vele informatieve en recreatieve activiteiten. Ook de mantelzorgers krijgen er de nodige ondersteuning!

Meer nieuws

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief