Nieuws

26 oktober 2016

Open Vld Dilsen-Stokkem kiest nieuwe voorzitter en bestuur

Na een spannende verkiezing werd Geert Neyens verkozen als voorzitter van de lokale afdeling!

Geert Neyens reageerde enthousiast op de uitslag: "graag wil ik iedereen bedanken die mij gesteund heeft. Ik kijk met veel goesting uit naar de invulling van het voorzitterschap de komende drie jaren. Ook wil ik mijn voorganger Raf Smeets, die gedurende vier jaar het voorzitterschap voor zijn rekening heeft genomen, oprecht bedanken. Hij draagt mij een hele fijne groep en een goede werking over.”

We zijn er zeker van dat Geert dit schitterend gaat doen, maar uiteraard wil ook de voltallige afdeling uittredend voorzitter Raf Smeets van harte proficiat wensen met de vele, behaalde stemmen en hem van harte bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de partij. Tijdens de vergadering van het partijbestuur op 25 oktober werd Raf unaniem aangeduid als eerste ondervoorzitter en op die manier zal hij ook zijn engagement voortzetten. Mathieu Boonen werd verkozen tot tweede ondervoorzitter en zal tevens de werkgroep evenementen leiden. Pieter Indemans, ons jongste gemeenteraadslid, werd verkozen tot secretaris van het lokaal partijbestuur en Léon Stienen blijft onze trouwe penningmeester.

Met een overgrote meerderheid werd ook het lokale partijbestuur verkozen op 15 oktober. Niet minder dan 50 personen zijn bereid dit engagement op zich te nemen en samen te werken aan een sterke lokale, liberale partij. Hierbij verwelkomen we ook zeer graag een tiental enthousiaste nieuwkomers. Van het uittredende partijbestuur wenste enkel Jean Otten zijn mandaat niet te verlengen. Uiteraard mogen we wel nog op zijn steun en sympathie rekenen. Langs deze weg willen we ook Jean bedanken voor zijn jarenlange inzet.

In het regiobestuur van Open Vld Limburg, de provinciale vergadering die een 4-tal keer per jaar samenkomt, werden Lydia Peeters, Raf Smeets, Albert Stassen en Sofie Vandeweerd verkozen. Geert Neyens maakt als lokale voorzitter ook automatisch deel uit van het regiobestuur.

Samen gaan we nu volop werken aan de verdere uitbouw van onze sterke liberale partij in Dilsen-Stokkem met als doel in 2018 opnieuw een sterk resultaat neer te zetten met de gemeenteraadsverkiezingen!

Meer nieuws

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief