Nieuws

19 september 2018

Maak kennis met ons team voor 14 oktober!

Trots kijken we terug op deze periode en we denken dat we gerust mogen stellen dat onze stad leeft, bruist en groeit. Met veel passie, ambitie en gedrevenheid hebben we heel wat kunnen realiseren op tal van beleidsdomeinen.

We hebben ook heel wat mensen kunnen helpen op vele vlakken. We hebben ten volle ingezet op een aangename en veilige woon-, werk-, en schoolomgeving en een excellente dienstverlening. We investeerden in samenleven en samenzijn, in zorg en ouderenvoorzieningen en in een vrijetijdsaanbod waar iedereen aan zijn of haar trekken komt.

De nadruk ligt hierbij op ‘we’ want besturen, dat doe je niet alleen, dat doe je samen met een heel team van enthousiaste en gedreven mensen.

In deze brochure maakt u kennis met onze 27 kandidaten. We zijn trots op dit team, een team van sterke en enthousiaste kandidaten, van mensen met jarenlange beleidservaring en van nieuw politiek bloed met frisse ideeën. Allemaal anders en toch allen met een uitgesproken gemeenschappelijk DNA: sociaal geëngageerd, ondernemend, positief en optimistisch.

Al onze kandidaten zullen hun engagement en hun deskundigheid aanwenden om samen met u een mooie toekomst uit te bouwen voor onze stad, om Dilsen-Stokkem nog meer kleur te geven en opnieuw te focussen op een veilige en aangename samenleving.

Uw toekomst is onze uitdaging!

Wij zijn er klaar voor, u oordeelt en beslist.

Meer nieuws

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief