Nieuws

2 augustus 2018

Nog niks gepland op zondag?

Ook dit weekend is er weer van alles te beleven in onze mooie stad. Voor het elfde jaar op rij organiseert het stadsbestuur in de zomermaanden de Smokkelmarkt in het centrum van Stokkem. Dit is niet enkel kuieren langs de gezellige kraampjes en genieten van de streekgerechten, maar er is ook heel wat randanimatie. De muzikale omkadering, de huifkartochten, de geleide wandeling in de Maasuiterwaarden, springkastelen en toeristische informatiestand, zijn een vast gegeven.

Daarnaast zorgt ook het verenigingsleven voor extra beleving. Dit weekend is Jazzdans ‘Just do it’ weer van de partij. Tussen 11u en 13u kan u genieten van enkele mooie optredens en workshops.

Verder vindt zondag aanstaande de tweede editie van de Negenoordrun plaats .Jong en oud kunnen vanaf 10u op sportieve wijze een parcours afleggen van 1 km (kids), 6 km of 9 km, en dit deels door de oude stadskern, deels door natuurgebied Negenoord en het landelijke Molenveld. Meer info en inschrijven kan via http://wedstrijden.sqmtime.be/individueel/negenoor...

Op zondag 12 augustus is er een leuke artiestenparade en dit vanaf 10.30u.Tal van artiesten met o.a. Steve Tielens, Sasha & Davy, Otto Lagerfett en de TOP POPS zorgen voor sfeer en ambiance. Naast het smokkelen kan u bovendien kuieren over de rommelmarkt. Alvast veel plezier en tot dan!


Meer nieuws

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief