Nieuws

21 augustus 2018

Parkfeesten 2018 in aantocht

In de maand september is het opnieuw tijd voor onze Parkfeesten. Ook dit jaar wordt het kasteelpark weer omgetoverd tot een feestweide waar een gevarieerd aanbod zorgt dat wellicht iedereen zijn gading vindt.

Hier vindt u alvast ons programma.

After Work Party – donderdag 20 september 2018

We starten opnieuw op donderdag om 18u met een afterworkparty in samenwerking met Distoc en Unizo. Kom samen met collega’s en vrienden genieten van een een lekker hapje, drankje en ambiance en sfeer met Domino. Inkomkaarten kunnen in voorverkoop gekocht worden in het stadhuis, aan de balie van de afdeling WVC.

De ‘neonrun’ van Dilsen-Stokkem – vrijdag 21 september 2018

Na het succes van de vorige editie gaan we ook dit jaar weer lopen voor het goede doel. De organisatie is in handen van de sportraad en de opbrengst is voor een hart voor Limburg en de ALS-liga. Vertrek is voorzien 19u30 aan de feesttent in kasteelpark Ter Motten. Verenigingen, bedrijven, inwoners, … kortom IEDEREEN wordt uitgedaagd om samen zoveel mogelijk rondjes van 1 km te lopen of wandelen! Dit jaar geven we de sponsorloop een NEON touch! Iedereen wordt gevraagd kledij op te frissen met neon of fluogadgets. In de omloop is voorzien blacklights en sfeermuziek.

Deelname is gratis, maar het is de bedoeling dat iedere loper of wandelaar zich laat sponsoren voor de kilometers die hij of zij zal lopen.

Comedy café met Stan Linssen - zaterdag 22 september 2018

Geniet van een ontspannende avond en maak kennis met de finalisten van Comedy Mania. Ook het cultureel programma 2018-2019 wordt gepresenteerd.

Familiedag ‘Wetenschap & techniek’ – zondag 23 september 2018

Het kasteelpark wordt dit jaar helemaal ingekleed in het thema ‘wetenschap & techniek’. Voor deze familiedag werd een heel programma uitgewerkt door onze stadsdiensten. Zo komt er een straattheater ‘ the victorian scientists', er zijn tal van workshops waar op een speelse manier wordt gewerkt (rietpret, bruisballen maken, doe-dozen, ….). Er volgt een wetenschapshows, en Edulab zorgt voor een heuse workshop electric painting. Verder is er heel wat animatie in het teken van techniek: tubingslide + bungee jump, spacebike, een 21 m lange hindernispiste, springkastelen,zeepbellenstand, speelbus, glittertattoos, ballonplofspel, twistair, reuzenspiraal, stokkenvangspel. Cosmosevents zorgt voor clicformers-magformers en een peuterzone. VSV voorziet een tuimelwagen. Ook onze speelpleinwerking zorgt voor tal van attracties, STEBO leert iedereen lassen en metselen, en SHD leert u legorobots programmeren en waterraket schieten. Kortom , er valt vel te ontdekken en te beleven in ons park. Iedereen is welkom tussen 11u00 en 18u00!

Meer nieuws

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief