Nieuws

29 december 2015

Prettige feesten !

Vlaams parlementslid en burgemeester Lydia Peeters wenst u een schitterend en gezond 2016, met veel passie, levensvreugde en creativiteit. 

Op zondag 31 januari nodigen Lydia en het voltallig partijbestuur van Open Vld Dilsen-Stokkem u van harte uit op de Nieuwjaarsbrunch in zaal De Kring in Stokkem. Kom gezellig mee brunchen en kennismaken met de toekomstplannen voor Dilsen-Stokkem. Ook halverwege de legislatuur hebben we nog heel wat mooie projecten in petto. Wij blijven volop inzetten op investeringen en nieuwe ontwikkelingen in onze mooie stad, want stilstaan is achteruitgaan.

De Nieuwjaarsbrunch, verzorgd door traiteur Jacky Jaeken, zal doorgaan in Zaal De Kring in Stokkem op zondag 31 januari van 10.30 tot 13.30 uur. Wij ontvangen u graag met een glaasje cava! Inschrijven kan door vermelding van uw naam en storting van 15 euro p.p. op rekeningnummer BE82.2350.3078.3768 van Open Vld Dilsen-Stokkem voor maandag 25 januari 2016.

Voor meer info kan u ons steeds contacteren via lydia.peeters@vlaamsparlement.be, jaak.beuten@vlaamsparlement.be of sofie.vandeweerd@vlaamsparlement.be

Meer nieuws

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief