Nieuws

4 september 2018

Stand van zaken werden Boyen

In de Boyen is het stadsbestuur samen met Infrax bezig met de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel en de vernieuwing van de wegenis.

De werken hebben vertraging opgelopen maar inmiddels zijn de rioleringswerkzaamheden en de individuele huisaansluitingen ver gevorderd. Er werd inmiddels ook een grote overstortput voor het regenwater geplaatst die het overtollige water via een nieuw te graven gracht langs de dijk naar de Vrietselbeek afvoert. Verder werden er ook persleidingen.

Vanaf begin september en zodra de rioleringswerken zijn afgerond, wordt gestart met de aanleg van de nieuwe wegen in Boyen. Het is dan voor de bewoners van Boyen gedurende ca. 2 weken niet mogelijk om met de auto hun perceel te bereiken. Vervolgens wordt direct aansluitend de nieuwe Boyerweg gerealiseerd. Voor de bewoners van de Boyerweg zal het ook gedurende ca. 1,5 weken niet mogelijk zijn om met de auto hun perceel te bereiken.

De werkzaamheden kunnen mogelijk leiden tot overlast en mogelijks ook trillingen en geluidsoverlast, waarvoor alvast onze verontschuldigingen.


Meer nieuws

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief