Nieuws

26 juni 2016

Start herinrichting schoolomgeving Dilsen

De parking van het Koning Boudewijnplein wordt deze zomervakantie uitgebreid van 30 naar 68 parkeerplaatsen. Sinds maandag 27 juni is deze parkeerplaats afgesloten voor autoverkeer. De werknemers van de stedelijke werkplaatsen zullen de huidige verharding opbreken en vanaf 1 juli wordt het overige gedeelte van het Koning Boudewijnplein opgebroken en aangelegd.

Autobestuurders kunnen via de Europalaan de voorlopige Spileind parking oprijden. Het uitrijden zal via de voorzijde van de bibliotheek gebeuren. 

Sinds woensdag 29 juni is ook de parkeerplaats langs de Borreshoefstraat, t.h.v. STEBO en ‘t Schakeltje afgesloten voor het autoverkeer. De herinrichting voorziet zowel parkeerplaatsen voor auto's als bussen.

Verder worden deze zomer ook twee drukke kruispunten heringericht: zowel het kruispunt Vlessersweg-Schoolstraat (thv frituur Suzy) en het kruispunt Borreshoefstraat-Spileind (thv 't Kadeeke) zullen verhoogd worden uitgevoerd, waardoor de verkeersveiligheid in de schoolomgeving zal toenemen.

Het einde van de werken is voorzien voor 31 augustus 2016! Voor meer info kan u terecht bij Stad Dilsen-Stokkem, dienst Mobiliteit, mobiliteit@dilsen-stokkem.be

Meer nieuws

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief