Nieuws

25 mei 2019

Buitengewoon Limburg: Brief aan onze Limburgers

Het Belang van Limburg

Beste Limburger,

Het gaat goed met ons land en met onze provincie. Maar we mogen de lat hoger leggen. We staan voor belangrijke uitdagingen en wij gaan die aan. Wij willen samenwerken om de problemen op te lossen. Positief en optimistisch.

Voor Limburg stelden we een haalbaar plan op om onze provincie nog sterker te maken. Een sterk Limburg, in een land dat werkt en vooruit gaat.

We willen de Limburgse doeners een duw in de rug geven door de belastingen verder te verlagen zodat ze meer verdienen. We garanderen betere pensioenen en de beste gezondheidszorg in de buurt. Wij ijveren er voor om de erkenning van Limburg als ‘ontwrichte zone’ te verlengen. De voorbije vier jaar leverde deze blauwe maatregel al 4.061 nieuwe jobs op in Limburg!

We willen ook inzetten op betere mobiliteit. We maken van Limburg een proeftuin voor de liberalisering van het spoor. Duurzaamheid wordt de regel, want ons Limburgs groen is goud waard.

We zijn maar vrij als we veilig kunnen zijn. Daarom moeten we een tandje bijsteken in de strijd tegen criminaliteit en overlast. Er is nood aan een integraal veiligheidsplan voor Limburg. Ook samenleven moeten we doen met respect voor mekaar en de spelregels.

Iedereen wil maandag wakker worden in een land dat vooruit kan. Kies zondag dus voor opbouwen in plaats van afbreken. Voor samenwerking en in plaats van blokkering. Voor belonen in plaats van belasten. Voor een land dat werkt en vooruit gaat, in plaats van stilstaat. Want we hebben geen tijd te verliezen.

Kies Open Vld.

Meer nieuws

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief